Изтеглете pdf файл на продукта от тук

Цилиндричните редуктори от серията СНА са създадени за да бъдат използвани основно за задвижване на транспортни ленти благодарение на възможността да бъдат монтирани на наклонени повърхности. Корпусите им са от чугун GG20 и запчатки от 21NiCrMo2. Основните характеристики на редукторите СНА са:

Висок КПД

Нисък шум

Лесен монтаж

Възможност за поставяне на електродвигателя от двете страни

Редукторите от серията СНА се произвеждат в 8 размера. Освен с предавателните числа от каталога могат да се направят с други по поръчка.

Редукторите СНА работят в маслена баня. Позицията на тапите и количествата масло са посочени в последващите таблици и зависят от монтажната позиция. Точното количество масло е тогава, когато маслото е до средата на маслената тапа.

 

12

Вариатори

 

Chiaravalli представя линията си механични вариатори в маслена баня серия CHV с големини 02, 05, 10, 20, 30 и 50, чиито основни характеристики са:

Поле на вариация от 1 към 5

Тиха и равномерна работа

Нарастващ въртящ момент на ниски обороти

Висок КПД

Входящ и изходящ фланец В5

Компактна форма

Алуминиев корпус за големини 02, 05 и 10

 

Вариаторите се доставят със смазка за позицията В5. За другите позиции следва да бъде допълнено масло по следната таблица:

13

 

Препоръчва се да се контролира често нивото на маслото. Работната температура може да достигне до 50-55⁰С, което е нормално. Вариаторите се доставят със затворени тапи, но когато вариаторът е използван в непрекъснат работен режим следва затворената тапа да се замени с отдушна тапа, която е в комплект с вариатора.