Изтеглете pdf файл на продукта от тук

Новите червячни редуктори от серията CH от Chiaravalli Group S.p.A. са иновативни за задоволяване на нуждите на част от пазара, която изисква продукт с конструктивна форма и оразмерен, който позволява да не се променят съществуващите проекти и да гарантира приемственост в подмяната.

В работата с този нов продукт Chiaravalli Group S.p.A. целеше изготвяне на технически актуализации, които осигуряват по-голяма лекота при адаптирането на мотор-редукторните групи към различните конфигурации на монтажа, с възможност да се предложи най-доброто обслужване по отношение на гъвкавост и доставка.

От горните съображения създадохме редуктор със свързващ фланец към двигателя, отделящ се от корпуса, който обаче включва уплътнителния пръстен, по този начин подмяната на входящия фланец не представлява риск от повреда на самия пръстен, което също позволява елиминирането на О-пръстена.

Всички странични капаци и лапи са снабдени с О-пръстени на мястото на традиционни плоски уплътнения, по този начин, в размери 03-04-05, въртенето на лапите се извършва без никакво разглобяване на същите, освен това версиите, оборудвани с капаци отстрани позволяват монтирането на страничните фланци от двете страни чрез прости фиксиращи винтове.

Червякът има ZI завъртащ профил, с тази комбинация винт-корона се получава по-висок КПД и последваща по-ниска температура на работа. Редукторите и моторите на Chiaravalli Group S.p.A. са боядисани с епоксидни прахове с алуминиев цвят RAL 9022 за защита на частите от корозия.

Предредукторите CHPC, които вече присъстват в каталога CHM, също могат да бъдат монтирани с тази серия, като по този начин позволява да се получат редукционни съотношения до 1: 300, освен това за по-големи намаления е възможно да се комбинират два редуктора с помощта на предварително зададен комплект.

1

3

4

5

5

6

7

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

20

21

22

23

24

25

26

27

28

27

28

29

30